Voor Wie? 

Voor wie is JOsamen?

Het antwoord op deze vraag is precies wat JOsamen zo bijzonder maakt; we zijn er voor alle generaties!
In onze dagbesteding ontvangen we kinderen en ouderen samen in 1 groep.  

Kinderen, jongeren en ouders
JOsamen is er voor kinderen en jongeren in de leeftijd 4 tm 24 jaar die op zoek zijn naar een vrije tijdsbesteding/ dagbesteding waar structuur, duidelijkheid en veiligheid geboden wordt. Dit kan zowel voor kinderen vanuit regulier onderwijs, speciaal onderwijs als voor kinderen en jongeren dit op dit moment tijdelijk geen dagbesteding hebben. 
Daarnaast kunnen kinderen die te maken krijgen met verlieservaringen, denk aan echtscheiding of het verlies van een dierbare ook bij ons terecht.
Dit kan via een individueel traject of door deel te nemen aan de dagbesteding activiteiten waarbinnen extra aandacht en oog is voor deze ervaringen, 

Ouderen en volwassenen:
JOsamen is er voor ouderen en volwassenen die in staat zijn zelfstandig te wonen eventueel met hulp vanuit thuiszorg. Ouderen en volwassenen die veel alleen thuis zijn en zich eenzaam voelen of ]die het gewoon leuk vinden om met anderen in contact te zijn. Bij JOsamen zijn we altijd op zoek naar ieders talenten en deze zetten we ook graag in bij JOsamen. 
Ook zijn we er voor volwassenen en ouderen wie iemand dierbaars zijn verloren, of die moeite hebben om deel te nemen aan sociale activiteiten en hierdoor in een isolement zijn geraakt. 

Samenstelling groepen
Bij een volle bezetting zullen er 8 kinderen/jongeren/ouderen aanwezig zijn in ons pand en twee personen als begeleiding.