Over ons 

Mijn naam is Chantal Heijmens Visser. 
Als moeder van 3 kinderen en een baan als zzp'er in de zorg heb ik een druk bestaan.

Na mijn jarenlange ervaring in instellingen in de gehandicaptenzorg, geriatrie en somatiek ben ik als zzp'er in complexe gezinnen gaan werken als pedagogisch hulpverlener. Daarnaast geef ik ook pianoles aan kinderen, iets wat ik al lange tijd met veel plezier doe.

Toch miste ik nog iets en met mijn collega Nicole heb ik vaak gesproken over het opzetten van een eigen onderneming. Een dagbesteding waarin op een andere manier gewerkt wordt en waar oud en jong samen kunnen werken. Een droom en een idee wat me jarenlang bezighield. Na het kopen van ons huis 1 jaar geleden konden we onze droom verder vormgeven door van het gebouw achter ons huis een mooie locatie te maken. 

De plotselinge dood van mijn vader, een man die verschillende maatschappelijke stichtingen heeft opgezet, heeft me nog meer geïnspireerd en gemotiveerd mijn dromen waar te maken! 

 

 

 

Mijn naam is Nicole Schrauwen 

Even voorstellen en jullie wat meer vertellen over wie ik ben.
Ik heb de opleidingen voor pedagogisch hulpverlener en rouw en verliesbegeleidster gevolgd.  Ik heb een geruime tijd gewerkt in de intramurale zorg en ambulante begeleiding. Hier kwam ik geregeld in aanraking met rouw en verlieservaringen bij kinderen maar ook ouders, waardoor ik me hierin verder ben gaan verdiepen. 
De jaren voor de start van JOsamen viel me steeds vaker op hoe verbinding tussen verschillende generaties uit elkaar valt. 
Ik sprak ouderen met levensverhalen waar ik geen weet van had en zag zoveel mogelijkheden om elkaar te inspireren. Dit heeft mij op het idee gebracht bij te dragen aan de verbinding tussen ouderen en jongeren. Samen met mijn collega Chantal hebben we dit tot uiting kunnen brengen in JOsamen.  

Ik ben mama van een zoontje en woon samen met hem, mijn man en hond in Eindhoven. Ik ben dol op dieren, reizen, shoppen, wandelen, series kijken, inrichten, lekker eten en genieten!